Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 23 juni 2011

Till en nyfödd

 Till en liten nyfödd krabat är detta kort. Har använt mej av Vildas retro barnvagn, färglagt med promaker penna. Passande text från Vilda. Mönstrat papper från Glitz, chalkad i kanterna.

Dekorerat med ett garnband i olika blå nyanser, vacker blå blomma samt strass i övre hörnen. Glitterlim på suffletten och hjulens detaljer, men det syns tyvärr inte på fotot.
Allt material finns i butiken och det är sommarrea nu, så passa på och fynda.

1 kommentar:

  1. Vilket fint babykort :) Kul att du använt dig av garnet och att det blev som en ram runt rutan där man kan skriva en hälsning i på mitten av kortet - det behövs liksom inte mer än så :-)

    Kram på dig

    SvaraRadera