Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

Om mig som har denna blogg/butik

Mitt namn är Monica, är 25 år och öppnade denna affär för ungefär ett och ett halvt år sedan. Det har alltid varit en dröm att få öppna en egen affär och det är otroligt roligt att den fortfarande är igång! Dessutom så har vi precis slagit ihop tre butiker till en så nu händer det grejer!


Jag har alltid varit kreativ och pysslig och att nu få arbeta med min stora hobby och passion är lite overkligt. Sant men overkligt... Jag är så tacksam för jag är här just nu och vill tacka alla ni som kommer in här på bloggen och i affären! Jag hoppas att ni fortsätter komma in och pyssla, handla och prata - det är så roligt :)

Då jag nyligen separerat, flyttat och börjat ett nytt jobb vid sidan av butiken så har jag tyvärr inte samma tid som förut för butiken. Så jag är tacksam över att Maries Scrapstudio, Scrapdraken och jag har hittat ett samarbete där vi hjälper varandra och kan hitta på roliga aktiviteter i butiken.

Är det något ni saknar i affären eller på bloggen - hör gärna av er via mail, telefon eller komma in så ska jag se vad jag kan göra.


Många kramar från

Monica Kumlin,
butiksägarinna för smått o gott