Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 21 juni 2011

Rean fortsätter hos smått o gott

Hej på er i sommarvärmen :-) Härligt med lite regn som rensade luften och gav alla växter lite och dricka - men nu hoppas vi väl på fortsatt fint väder!?

Tänkte bara passa på och säga att sommarrean fortsätter i butiken och du är varmt välkommen ner! Tack alla ni söta som kommer in och tittar, pratar och handlar - det är ni som gör min dröm möjlig! :-)

Just nu får jag ligga lite lågt med inköpen, laddar inför höststarten igen men kommer det in något så hojtar jag till här på bloggen. Något ni tycker saknar i butiken? Skicka gärna ett mail så ska jag kika på det!

Glöm inte bort att jag även tar emot beställningar, är det något som ni önskar och vill ha så hör av er!

Nu ska jag ta itu med lite kortbeställningar, ha en superhärlig dag,

kram från monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar