Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 25 juni 2011

Ask med ett hav av blommor!

Linda har gjort en helt underbar present till ett par vänner, hon har altrad en ask med tillhörande minialbum till. Linda gick verkligen loss på dekorationerna, ett hav av blommor!


Under handtaget med blommor så ligger en tag och på andra sidan ett par fjärilar.

Fjärilarna fick Pearl Maker i guld på sig, på kanten av asken sitter ett silverfärgat band.

Blomhavet fortsätter på själva hälsningskortet som här ligger ovanför minialbumet...

...och här är även minialbumet på bild. Asken är ca 15x15 cm och 7,5 cm hög och minialbumet ingår i priset, 35:-. Det finns dessutom ovala och 8-kantiga askar i butiken.
Visst blir man inspirerad av Lindas ask och album!? Man behöver ju heller inte använda asken och minialbumet tillsammans utan kan göra t.ex. två helt olika presenter.

Allting som Linda har använt finns i butiken förutom mönsterpapperen, de kommer från hennes privata samling :-)

2 kommentarer:

  1. Otroligt vackert!! Vilken underbar present!!!

    Gillar även lo:n med finbilen i tidigare inlägg. Så häftig!

    SvaraRadera
  2. Säger samma som Elisabeth, otroligt vacker. En riktigt sommarbukett och fint dekorerad, både ask och album. kram bibbi

    SvaraRadera