Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 16 juni 2011

Grattiskort

 Grattis i grönt. Betjänten från Vilda stamps, färglagd med promaker penna. Text också från Vilda.
Stansat kanten med en Martha Stewart stans. Blomman är blad utstansade med en MS stans från det mönstrade pappret. I mitten en trädekoration och längst in i mitten en strass.

Insidan har jag stämplat två texter från Vilda och chalkat kanterna med två olika färger samt streckat runt om. Limmat fast den i betjäntens hand.
Allt material finns i butiken.

På återseende Bibbi

1 kommentar:

  1. Vilket snyggt kort Bibbi! Och det var riktigt smart och göra så att betjänten håller upp textrutan - vart får du allt ifrån..!?

    Kram på dig och tack för inspirationen :)

    SvaraRadera