Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 31 maj 2011

Grattis med Glitz


Mitt första inlägg som gäst DT hos Smått o gott, skall bli mycket inspirerande att få ta del av butikens varor och inspirera er.
Här har jag använt ett motiv från Whiff of Joy, färglagt med promaker penna. Papper från Glitz och har använt baksidan till det utstansade tårtpappret, som är en Doily dies som finns i butiken. Textstämpel från Vilda och några blommor och pearlmaker till dekoration. 

3 kommentarer:

  1. Jätteroligt att ha dig med! Och så fint kortet blev :D

    SvaraRadera
  2. Tack. Trevlig helg kram bibbi

    SvaraRadera
  3. Vilket fint kort. Nu blev jag ju sugen på Doily också ;)

    SvaraRadera