Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 15 maj 2011

Dekorationer i trä

I veckan kom det in små trädekorationer - riktigt söta och väldigt detaljrika.

Dessa kan man använda på många sätt t.ex. inka in, färglägga med ProMarkers, dekorera med papper eller Pearlmaker, sätten är många! Som t.ex. figuren uppe i det vänstra hörnet på bilden ovan kan man embossa med en metallfärg och ha som kugghjul. Eller klä muffinsformen med papper och dutta Pearlmaker som glasyr. Sätten är många :-)

Dessa kostar endast 1:-/st och jag har redan fått plocka fram låda nr 2 av varje sort - de går som smör i solsken och det gäller och skynda om man vill fynda...

Glöm inte bort att det är kanonpris på ProMarker hos smått o gott! 30:-/st eller köp 10 st för 28:-/st. Vet du inte vilka färger du har så får du mer än gärna ett litet färgschema där du kan fylla i vilka du har, säg bara till så får du ett schema.
Det var allt för mig idag. Kom ihåg att du är mer än välkommen att komma ner med dina pysselgrejer och sitta här och pyssla!

Ha en härlig söndag!
*monica*

2 kommentarer:

  1. Oj! Här gäller det att hänga med! Jag har testat lite och det är riktigt fint att dekorera med trädekorationerna. Du får gärna lägga undan en av varje till mig ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, det ska jag göra :D vi får se om vi hinner ses ngt i veckan, vi hörs av om det vännen :)

    kramar

    SvaraRadera