Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 10 maj 2011

Kort med Glitz-papper

Här kommer ett kort gjort av de nya papperen från Glitz - de är så härliga och fräscha, roliga färger!

Stora stämpeln med paket är från Whiff of Joy och texten kommer från ett väldigt användbart clearstamp-paket. Det är små ord och figurer som passar hela årets högtider och lite till!

Stämpelmotiven och kanterna är färgade med Distress Ink "Fired Brick". Under den gula blomman är en handklippt blomma från mönsterpappret, detta för att göra ett starkare stöd för fliken som är öppnad på bilden ovan.

Det var allt för mig, ha en fortsatt härlig dag!

3 kommentarer:

 1. Supersnyggt kort!
  Och hjälp, vilken fin lo i förra inlägget! Gillar snörningen massor!! Definitivt liftvarning.

  SvaraRadera
 2. Den här kortvikningen är kul att göra och pappret är sååå snyggt. kram bibbi

  SvaraRadera
 3. Visst är den rolig och göra :) ser lite avancerad ut men går ganska fort och slänga ihop ett kort. Älskar pappret även fast jag egentligen inte är en rosa person...!

  Kul att det är liftvarning på lo´n Elisabet :D Kolla in Ingvild Bolmes blogg - hon har bara såååå snygga lo´s och annat skoj!

  Ha det så bra alla ni :)

  SvaraRadera