Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 14 maj 2011

2 olika varianter av en och samma mall

Nu har DT-Sindra och jag gjort två helt olika saker av samma mall - ett sk. stjärnkort. Sindra gjorde ett kort och jag en ask.


Sindras kort ihopvikt...

...och här är det öppet.

Här är min ask ihopvikt...

...och här är mitt öppet. Jag använde mig utav magneter när jag skulle ha en låsning till asken.
I mitten på Sindras kort är en cirkel med svanar och ett hjärta i och den är utstansad med en Nellie Snellen-die. Dessa finns av förbeställa hos mig och detta gäller även Tim Holtz dies och andra varor. Fråga mig gärna så kollar jag upp om jag kan ta hem det åt dig!

I övrigt kommer alla papper och dekorationer från smått o gott.

3 kommentarer:

 1. Väldigt snygga båda två, läckert att det blev en ask :) Trevlig helg kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Läckra kort! Häftiga vikningar och fina färger ni använt också.

  SvaraRadera
 3. Så himla skoj att det går att göra två så helt olika grejer av samma mall :))
  Trevlig helg!
  Kramis

  SvaraRadera