Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

fredag 27 maj 2011

I helgen finns vi på Uppsala Scrap- och Pysselmässa...

... som även denna gång är i Vaksalaskolans matsal. Alla är välkomna ner för att kika och handla, för mer info gå in på http://usp-massan.blogspot.com/

Eftersom vi står på mässan med butiken så har vi stängt i vår ordinarie butikslokal, dock är det inte långt till Vaksalaskolan utan endast ett par hundra meter in mot centrum. Hoppas du tittar förbi oss på vår plats precis innanför dörren, det kommer att vara extrapris på utvalda stämplar m.m. så passa på!

Diesen som kom ut i ett inlägg tidigare denna vecka är nästan slut, vill du ha chansen att få köpa och dessutom till ett bättre pris - förhandsboka senast idag!

Vill också passa på och säga att på mässan så har vi ingen möjlighet att ta kort utan där är det endast kontantbetalning som gäller och hoppas ni har överseende med detta.

Hoppas vi ses i helgen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar