Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 29 maj 2011

Nu tänkte jag...

... ta och presentera de underbara tjejer som ingår i mitt Design Team! Jag är otroligt glad att ha fått chansen och lära känna dem och ser fram emot att få se vad de hittar på :-)

Först ut är Bibbi som är Gäst-Designer i tre månader och hon börjar blogga på tisdag redan och här kommer en liten hälsning och bilder på hennes första alster för smått o gott från henne:

*

"Är en pysslande tjej över 50, ren kortmakare skulle jag kunna kalla mej, men har testat LO och kan tänka mej det igen. Gillar färg och form och att testa nya saker. Har inte fastnat för någon speciell stil, utan prövar det mesta, distressrutor, färglägga motiv. Mina kort är ganska stilrena, kanske sparsamt dekorerade.

Har fått den här chansen att få vara gäst-DT hos Monica och tycker att det skall bli väldigt kul. Hoppas att jag har något att ge."


Allt material på detta kort finns i butiken.
*

 Absolut har du något att ge Bibbi, ingen tvekan där, och som skrivet ovan - ser verkligen fram emot vad du hittar på härnäst! Välkommen =)

1 kommentar: