Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 18 maj 2011

Grattis-kort

Här kommer den roliga vikningen som jag hade gjort på ett kort i förra veckan igen. Ett väldigt enkelt kort med endast en stämpel och en dekoration.

Stämpel kommer från Vilda Stamps.

Idag är det onsdag och det är öppet hus-kväll som vanligt! Varmt välkommen ner för att pyssla, titta eller handla - ända fram till klockan 21 :-)

3 kommentarer:

 1. Gillar den här vikningen, rolig att göra. Blev snyggt i det här pappret du valt. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Visst är den! :) tänkte jag skulle testa med något otippat, lila och brunt.. sen inte så mycket dekorationer heller så det var ett snabbt men roligt kort =)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Men vilken läcker kortvikning! Måtten på den där skulle man ha!!

  Jag som inte annars är så mycket för kortvikningar, men den här är ju toppen när vill göra lite enkelt men ändå något kul!

  Kram kram

  SvaraRadera