Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 7 oktober 2010


Tänkte att det kunde vara roligt med lite bilder från butiken. Närmast ett litet lekbord för mina yngsta besökare och längst in ett lekbord för oss vuxna...


Kaffe- och tehyllan bakom disken.


Det stora bordet i kursrummet har bra med plats, 10 personer får lätt plats - 14 personer om man känner varandra väl.


 Distresser, Stickles och Embossing Powder från Tim Holtz, fantastiska Pearl Maker, papper från Prima m.fl och stämplar från Vilda finns i butiken. Nu finns även stämplar från Whiff of Joy - de kom igår och är nu uppe på väggen!



Tomten och de två bilderna här under var med i den senaste annonsen i Uppsala Tidningen samt ligger nu ute på Uppsalatorget.se.




4 kommentarer:

  1. Vad kul att det kommit ut butiksbilder! Ser att papprena har kommit på plats också nu. Så fint det blev! :)

    SvaraRadera
  2. Tack, tänkte det skulle se lite roligare ut :) Det känns jättebra det med papperen, då blir det mer flexibelt i stället för att ha dem på väggen....

    Jag hoppas allt är bra med dig, vi kanske ses någon dag?

    Jag och Linda har pratat om porslin- och pysselkvällarna och det blir på onsdagarna. Det har ju varit porslinskurs då tidigare men eftersom några av tjejerna som tidigare målat vill hålla på med scrapbooking så tar vi det samtidigt så hålls den gruppen samman. Sen får ju självklart fler komma in, finns ju plats. :D Senare så blir det en kväll till i veckan antagligen för pyssel av ngt slag.

    Ta hand om dig Marianne!
    kramar :)

    SvaraRadera
  3. Åh, det ser JÄTTEFINT ut! Vad jättejättekul att du har öppnat och att allting rullar nu, wow! Moa och jag ska definitivt komma ner och hälsa på dig... snart!!

    SvaraRadera
  4. Jag ser fram emot ert besök Johanna! :D var alldeles för länge sen nu, Moa springer kanske omkring nu som en vilde..!? Visste inte att du hade en blogg förresten. Trevlig helg - mys ordentligt i höstrusket så ses vi snart :)

    SvaraRadera