Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

måndag 18 oktober 2010

Ny vecka!

Nu är det ännu en ny vecka, tiden går så fort! Så mycket man vill göra men hinner inte riktigt - någon som känner igen sig??

Idag väntar jag alla ProMarkers och under tiden så förbereder jag julkortskursen. Är det någon som är intresserad av att gå en nybörjar-kurs så är det bara och höra av er eller komma in och hälsa på så kan vi prata mer om det :)

Ha en härlig dag!

//monica

2 kommentarer:

 1. Ja visst känner jag igen det där...vill saker hela tiden men hinner knappt hälften.

  Kul att du öppnat en ny butik med kort- och scrapbookingmaterial. Önskar dig lycka till med butiken och vi ses antagligen snart igen :).

  Kom gärna in på min blogg och titta lite :).
  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej Pernilla,
  kul att du kikade in :) Har du hunnit pyssla något sen du var in?

  Var in på din blogg och tittade, vilka fina smycken du gör! Lite roligt med Silvia och Viktoria - att de var i samma serie men ändå så olika. Inez tyckte jag verkligen om, det var annorlunda!

  Det är bara och kom in och pyssla om och när du har lust, går lika bra att ta med scrapbooking som pärlorna :) Jag hoppas du och din familj haft en bra helg, Leo har det väl varit full fart på..!? (Visst var det Leo..? Rätta mig gärna om jag har fel.)

  Ha det bra!

  /monica

  SvaraRadera