Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 26 oktober 2010

Förkylningstider...

På grund av sjukdom så har butiken tyvärr varit stängd igår måndag och idag tisdag. Jag räknar med att kunna ha butiken öppen imorgon men ändras läget så skriver jag det här imorgon bitti.

Ni som har varit förbi nu när det varit stängt så ber jag så hemskt mycket om ursäkt och jag hoppas ni vill titta in igen en annan gång.

Ha det så bra i solen!

//monica

2 kommentarer:

  1. Men då, vad trist att bli sjuk just nu när allt kul händer med den fina nyöppnade butiken! Massor av krya-på-dig-kramar till dig från mig!

    SvaraRadera
  2. Tack Marianne :D Det var inte roligt att behöva vara hemma men idag kan jag iaf jobba :D Du får jättegärna komma förbi när du har tid och lust, var ett tag sen vi sågs. så spänd på att få höra hur helgen var!

    kramar :)

    SvaraRadera