Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 12 oktober 2010

 Här kommer lite alster skapat av de fantastiska tjejerna i mitt Design Team!

Först ut är en altrad julbox med ett minialbum gjort av Marianne (http://sindras-gnistor.blogspot.com/). Hon har lagt ner ett otroligt jobb på denna och det syns verkligen - den är så fin och i genomtänkt! :)
Den mittersta sidan på albumet har en liten tomte (stämpel från Vilda Stamps, finns i butiken) som tittar ut ur en ram och ramen är gjord med den smidiga maskinen Slice. Det är en maskin som kan skära, torrembossa och rita olika alfabet, figurer och ord i storlekarna från 1"-4" med ½"-mellanrum. Jag kommer att lägga ut ett inlägg enbart om Slicen vid ett senare tillfälle, så länge kan du gå in på http://www.whyslice.com/ och kika.


Fler kort gjorda av Mariannne och det mittersta kortet, ett sk criss-cross-kort, i bilden ovanför är gjord av Anna, http://prickan.blogspot.com/. På bilden syns det tyvärr inte men blommorna har glitter- och vattenstänk på sig vilket ger dem mer liv och "poppar" upp.

 
Tre fina kort till gjorda av Anna! Det finns oändligt många variationer på kortvikningar, det är egentligen bara fantasin som sätter gränser... Alla papper, band och blommor på korten finns i butiken och om man vill titta närmare på dem så finns även de där.


Kortet på bilden här under är gjort av Linda som även har porslinskurserna. Hon har stämplat med stämplar från Vilda Stamps och Tattered Angels och fjärilarna är utstansade med en Martha Stewarts-stans som man även kan stämpla fjärilar med.


Så, nu har ni fått sett lite inspiration som finns i butiken. Kom gärna in och kika mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar