Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

fredag 29 oktober 2010

Blommor och blad på lösvikt!

I butiken finns en härlig ställning med blommor och blad på lösvikt. Jag förstår att det kan bli dyrt om man vill ha blommor i flera färger när de oftast ligger förpackade i en färgskala. Hos smått o gott har man chansen att få köpa vilka färger man vill och hitta precis de blommor man är ute efter - utan att lägga en mindre förmögenhet på flera förpackningar med blommor eller blad!
Det har kommit in lite nya band/garn och färgerna är otroliga! Lägg till en bit av dessa band på kortet eller layouten och det blir något alldeles extra läckert :)


 Bilden längst ner visar ett mocka-inspierat band som jag tror kan bli snyggt till bland annat något som går i Shabby Chic- eller Steam Punk-stilen. Häng på lite muttrar och ett kugghjul så är det helt rätt för Steam Punk!

1 kommentar:

  1. Vad kul att det finns blommor & blad på lösvikt. Men hur funkar det med lösvikt när de är så lätta ;)?

    //Pernilla

    SvaraRadera