Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

fredag 8 oktober 2010

Onsdagskvällar

Nu har jag och min kära svärmor (som har porslinskurserna) pratat om vilken kväll det ska vara pysselkväll här nere på smått o gott. Tidigare har det varit porslinsmålning på onsdagskvällarna men eftersom några av tjejerna i den gruppen även vill hålla på med scrapbooking så tar vi en gemensam porslin- och scrapkväll då istället för enbart porslinsmålning.

Så den som vill komma ner och pyssla kan ta med sig sin verktygsväska och komma ner, bordet är ju stort så platsen finns. Senare kommer det eventuellt en pysselkväll till beroende på hur intresset är och dessutom så ska kursdatumen sättas...

Men det kommer som sagt senare, håll ögonen öppna här på bloggen!

2 kommentarer:

 1. Hei Monica.
  Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min. Jeg setter stor pris på det. Selvfølgelig kan du linke til bloggen min på siden din! :)

  Så utrolig koselig og flott butikk du har! Tenker dere får noen koselig pysselkvällar her! Jeg ønsker deg masse lykke til!

  Ha en riktig fin helg.
  Klem fra Kirsten

  SvaraRadera
 2. Hej Kirsten,
  vad gulligt av dig :) det blir alldeles säkert många härliga timmar med pyssel och skratt!

  Och tack för att jag får länka till din jättefina blogg :) jag kommer in och hälsar snart igen!

  Ta hand om dig och pyssla på,
  kramar Monica

  SvaraRadera