Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 30 oktober 2010

Inte bara pyssel - kaffe och te i lösvikt också!

Det finns inte bara pyssel utan även 8 sorters kaffe och 23 sorters te i lösvikt här nere hos smått o gott - perfekt så här i höstmörkret då man bara vill vara inne och mysa. Eller varför inte en kopp till pysselstunden!? Bilderna ovan och under visar ett exempel på en presentförpackning med te, marmelad och lite annat skoj - jättebra att ha med i stället för en blomma.
Varför inte göra en egen presentförpackning när du är bortbjuden? Så här i julkortstider så kan ett paket med en påse Adventste (krydd, kanel, mandel, apelsninskal, hibiscus), pepparkakor samt några ljus vara helt rätt att ge värdinnan. Eller skicka en påse Polkagriste, halstabletter och näsdukar till den förkylde. Blir garanterat uppskattat!
Igår kom ett stort paket till mig (eller snarare butiken...) med denna hylla - älskar den! Nu står den i lokalen och visar DT-Annas jättefina album ( http://prickan.blogspot.com/ ) och lite annat smått och gott. Gå gärna in på hennes blogg så kan du se fler bilder på albumet samt mycket, mycket mer fint!

Har du en stund över så är det bara och komma in med pysselväskan och slå dig ner vid mitt stora bord. Man kan komma in närhelst butiken är öppen. Ha nu en riktigt härlig helg och jag hoppas vi får se lite mer av gårdagens solsken.

Kramar!

//monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar