Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 11 november 2010

Vilka roliga pysselträffar!

Tack ni söta tjejer som var här igår och gjorde onsdagskvällen MYCKET rolig :)

Dessutom blev det en väldans massa fina saker gjorda, Prickan gjorde t.ex. ett fint farsdagskort i en rolig vikning. Gå in på Prickans blogg under Inspirerande bloggar till vänster för att kika.

Jag gjorde en ny variant på tea light card - ska blinga och piffa upp kortet lite mer så kommer bilden upp i bloggen sen. Jätterolig vikning!

På onsdagarna är det öppet hus här hos smått o gott, då är det öppet till kl 21 och man kika hur scrapbooking och porslinsmålning går till. Dessutom så bjuder jag på kvällens te och lite fika, det är ingen anmälan som behövs, bara och komma!

Varmt välkommen önskar

monica :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar