Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 18 november 2010

Jul, jul, strålande......

Julkortspysslet är i full gång! Är det något som fattas hemma så är det bara och komma förbi och kika om jag kan hjälpa dig!

På bilden syns två vintriga/juliga "startkit" som man kan köpa till sig själv eller som julklapp, två sorters te i förpackning, Christmas Ticket Book från Melissa Frances, mistelbladsstans, julband, Vilda-stämplar och askar med fönster. Förutom detta så finns det julpapper, cardstock, band, kurs och annat som kan tänkas användas till kort, layouter och altrade projekt.


Det är även kurs på gång! Måndagen den 29 november är det dags för en nybörjarkurs där man får göra tre st olika kortvikningar. Titta i sidebaren till vänster för mer info och är det något så är det bara och komma in, maila eller ringa.

Hoppas vi ses!

*monica*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar