Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 4 november 2010

Trevlig allhelgonahelg!

Här är två kort som ligger lite i tiden just nu :) Dessa fantastiska kort är gjorda av Prickan (http://prickan.blogspot.com) och på hennes blogg kan du se närbilder på bl.a. nätet, papperen finns i butiken. Läskiga va!? :-)

Här är ett kort gjort med en Whiff of Joy-stämpel - Henry Celebrating Mouse - samt en textstämpel från Vilda. Allt på detta kort finns i butik - papper, band, stämplar, bling samt papper att måla med ProMARKERS på. (Stansen Retroflower finns dock ej i butik)

Det ljusgråa papperet är utskuren med den fantastiska maskinen Slice - det blev en ganska enkel utskärning denna gång så det inte skulle bli för rörigt inuti kortet. Håller på och testar Slicen för fullt och det är riktigt roligt! Jag kommer att experimentera mer med den och lägger då upp lite bilder här på bloggen sen. Är du intresserad och undrar vad en Slice är så är du varmt välkommen in i butiken och testa på!

Sen en liten påminnelse - det finns ju även kaffe och te i lösvikt här i butiken och vad passar inte bättre nu än att sitta inne med en bra bok och en god kopp te?
Ha nu en härlig allhelgonahelg, har hört att det ska bli sol! Pyssla mycket och njut av finvädret,

kramar från monica

2 kommentarer:

 1. Så fint kort! Visst hade jag sett det fina kortet här inne också, men inte skrivit någon kommentar... den gången ;)
  Tack för tidigare i dag!
  Trevlig Helg.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Hej och tack :)
  Hoppas du haft en härlig helg - så härligt väder det varit! Vet du vad du glömde när du var här...? receptet från linda, kom på det nu i morse när jag såg det. Du får det nästa gång vi ses :)

  Kramar

  SvaraRadera