Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 9 november 2010

Nya papper i butik!!

Efter att ha varit restnoterade i ett par månader så har dessa papper äntligen kommit in i butiken! Bilden ovan är härliga julpapper från Melissa Frances och på bilden nedan syns papper från Glitz i helt underbart glada färger!
Dessa papper heter "Love Nest" och kommer även de från Glitz.


Det här är baksidan av "Love Nest"-papperen på bilden ovanför - visst är de fina!
Även detta är papper från Glitz och jag tycker de verkligen har fått fram helt olika stilar på sina papper, finns alltid något som man tycker om :)
Band med noter på.

Jag ber om ursäkt för att vissa bilder inte sitter åt rätt håll, det strulade sig för mig när jag skulle lägga upp dem och jag kunde tyvärr inte vända dem rätt. Men du är alltid välkommen in för att kika på dem i verkligheten!

Många kramar från
monica

2 kommentarer:

 1. Kikar förhoppningsvis in på torsdag :) Behöver fler julstämplar ocg papper :)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Oohh, det låter kul! Har du redan använt upp papperen och tröttnat på stämplarna du köpte ;)

  Då hoppas jag att vi ses senare idag då, cykla försiktigt nu! :D

  kramar

  SvaraRadera