Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 20 november 2010

Stort GRATTIS till den som vann!!

Denna lördag har det varit pysselträff i Almunge, arrangerat av tjejerna Sanna och Ann. Då jag tyvärr inte kunde vara med och pyssla i år så valde jag istället att sponsra ett litet paket som någon på denna träff hade chansen att vinna :)
I korgen ligger en påse Vinter-te och en påse Irish Cream-kaffe, röda bling, julblommor från Prima, 12 röda rosor och en Christmas Ticket Book från Melissa Frances - allt detta finns i butiken!

Så jag säger GRATTIS till den som vann och jag hoppas att du får användning av sakerna i korgen!

 Ha en härlig pysselhelg allihopa! :)

*monica*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar