Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 10 november 2010

REA-papper - passa på!!

Nu är Halloween och allhelgonahelgen slut och det är dags och rensa i butiken! Dessa papper är det nu 50% rabatt på och de behöver inte bara vara till läskiga kort och layouter utan passar även till "vanliga" alster då baksidan oftast är mer neutral. Varför inte passa på och bunkra upp inför inbjudningarna till nästa Halloween-fest?
Här ser ni både fram och baksidan på papperen. Haunted är det som ligger överst i bruna toner och Blackbird det längst ner i grönt och svart.
Du är jättevälkommen in och ta gärna med dig pysselväskan - det finns ett stort bord här och det är bara och slå sig ner!

Ha en bra dag,
monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar