Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 2 februari 2011

Ask med tags

En altrad ask med papper från So cute! Collection, Prima. Har skurit ut figurerna ur papperet och sen använt en Ticket Book full med användbara lappar och bilder och bilden på barnen är där i från. På barnen har jag använt Matte Accent och på de andra figurerna Glossy Accent.

Det kommer med ett litet minialbum med asken och denna har jag använt och gjort tags istället. Dessa har jag dekorerat med bilder från den tjejiga Ticket Book samt med samma papper som på locket.

3 kommentarer:

 1. Den blev snygg, läckert med dom utskurna bilderna :)

  SvaraRadera
 2. haha, ja du bili, du får väl ta och testa du också ;) det är lite pill men kan vara värt det... Tack för komplimangen :)

  SvaraRadera
 3. Åh, så snygg den blev!
  Och tåg-kortet blev jättefint! Så söt drake :)

  SvaraRadera