Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 23 februari 2011

Altrad resväska

Här har jag altrat en resväska, riktigt roligt och testa på! Väskan säljs i butiken och finns i två storlekar, denna är den mindre varianten.

Jag har använt Prima-blommor, helt underbara romantiska papper som även finns med änglar på samt så har jag chalkat kanterna med Distressdynan Walnut Stain.

I ett inlägg från förra veckan finns det en bild på bägge resväskorna om du skulle vilja se skillnaden på deras storlek. Vill du se den i verkligheten så är du varmt välkommen in till butiken, då kan du även få se andra saker som man kan altra.

4 kommentarer:

 1. Så jättesnygg den blev :) Måste nog ta mej an mina snart. Kramar Bibbi

  SvaraRadera
 2. Tack Bili! :) det var riktigt roligt och det behövs inte mkt på den för att den ska kännas färdig. Lite pill med snabbt nog för att jag ska kunna tänka mig göra fler ;) lycka till med dina och jag ser fram emot bilder :D

  SvaraRadera
 3. Underbart snygg! Jättefina färger.
  Jag ska till Uppsala imorgon och tittar in hos dej då :)
  Kram så länge!/ Elisabet

  SvaraRadera
 4. Åh, vad roligt Elisabet! Finbesök i stan :) Då ses vi idag någon gång då - kul! :)

  Hej och kram!

  SvaraRadera