Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 24 september 2011

Rött kort

Hejsan!

Här är ett kort som går i färgerna rött och cream. Fjärilen/trollsländan är en die som jag stansat ut i cardstock med min cuttlebug. Rosor, knoppar och körsbärsblommor i lite olika storlekar och former. Allt material finns i butiken, förutom stämpeln och dien.

/Lisa

5 kommentarer:

 1. Vilket otroligt sött kort! Gillar upplägget.

  Lycka till med sammanslagningen av butikerna!

  SvaraRadera
 2. Otroligt fint kort du gjort Lisa! Jättefint :-)

  Tack så mycket Elisabet, det ska bli mycket spännande och se vad som händer framåt :-) du får komma och kika på butiken, vi har gjort om lite med. Vi ses i Gävle!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Underbart fint kort, Lisa!

  / OLIVER

  SvaraRadera
 5. Så himla fint, Lisa!!!!

  Du är så duktig!
  Alltid så himla kul att få se det du har gjort!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera