Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 15 september 2011

Kul att vara nattvakt - Layout -

I butiken finns nu nya julpapper, stämplar och filtdekorationer med julmotiv. Rean på utvalda papper för 7:-/st fortsätter och även viss rea på andra varor.

Glöm inte bort att nästa lördag är det en Make n' take här i butiken - kom och testa på vad vi har hittat på och ta med dig det du gör hem. Mer info kommer i början av nästa vecka!

En layout gjord med ett av de nyare papperen vi har i butiken som bakgrund och cardstock som bas.

Lite brads och en enkel egengjord blomma och sen är det nästan klart. När jag funderade hur jag skulle göra denna layout så tänkte jag mig att solen på fotot skulle gå igen i formen så jag gjorde en halvcirkel av mönsterpapper och en av cardstock och sen så satte jag ihop dem så att deras kanter möttes på samma punkt som havet och himlen gör på fotot. Det blev lite som en förlängning av motivet med papperen bakom fotot.
Gör du mest kort och vill testa på Scrapbooking? Vi har flera kurser i detta och skulle du vara intresserad så kolla gärna in på fliken "Kurser" ovan.

1 kommentar: