Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 21 september 2011

Make n' take på lördag!

Välkommen in till butiken på lördag där vi då bjuder på en make n' take. Kan inte berätta i förväg vad vi kommer att göra då det blir en överraskning men vi ska i alla fall göra två saker utav ett cardstock.

Vad är då en make n' take?

Det är en gratis minikurs där det du gör får du ta med hem. Vi kommer att ha material tillgängligt så du kan göra klart allt i butiken, ett tips är att ta med 5-8 fotografier där själva motivet du vill använda är mellan 6,5x6,5 och 9,5x9,5 cm. (du kan alltså ta med normalstora fotografier men bara använda dig av en del av bilden) Dock är fotografier inte nödvändiga om du vill göra klart allt hemma eller helt enkelt inte vill använda fotografier.

Vi kommer att hålla make n' take flera gånger under lördagen mellan 11-15, man behöver inte boka plats men vi har ett begränsat antal platser vid varje make n' take. Är det fullt precis när du kommer så får du gärna slå dig ner vid vår nya inspirationshörna - vi har många tidningar och böcker du kan läsa och inspireras av!

Vi hoppas att vi ser dig på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar