Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 28 september 2011

Make n' take del 2

Här kommer fler bilder från i lördags, precis som jag lovade. Vi testade också och göra bokmärken och visningsexemplaren visas längst ner.

Denna söta kub gjorde Prickan, hon skulle ha på Glossy Accent på motiven sen när hon kom hem. Det behövdes inte en massa dekorationer som t.ex. blommor och bling, papperet är så fint ändå!

Här är en kub som blivit en fin julask, tack Carina för inspirationen!

Effektfullt med vitt cardstock, lila mönsterpapper och kanter inkade i lila som Eva gjort.

Katja, Mezzanotte, gjorde denna. Hon gjorde två plattor av mönsterpapperet, rev kanterna och inkade in dem - visst blev det läckert!

Sindras bidrag, en riktigt färgklick.

Jag gjorde en kub med siffror, kanske som en ask till doppresenten? Kan vara roligt att ha tre kuber och sen ställa lite som en pyramid. Jag använde magneter till stängning och Slicen till att skära ut siffrorna.

Här är de två visningsexemplaren på bokmärkena. Man kan dekorera med foton, boksidor, stämplar m.m m.m.


Det var nog allt för denna gång, ha fortsatt bra dag allihopa och pyssla på!

3 kommentarer:

 1. Ja det verkade ju jättekul! Katja berättade vad trevligt ni hade haft!

  När kommer nästa Make and Take???

  La Vikinga / Charlotta

  SvaraRadera
 2. Visst är de Elisabet, de var jätteduktiga!

  Nästa Make n' take är preliminärbokad till den 29 okt, vi håller på med en almanacka som förhoppningsvis blir klar snart och då skriver vi ut det - så håll koll på bloggen ;)

  SvaraRadera