Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 27 september 2011

Make n' take del 1

Hej på er!
I lördags hade vi en make n' take i butiken och det var verkligen superskoj att så många kom! Då vi kom på detta lite hastigt och lustigt några dagar innan så är vi förvånade över att platserna runt bordet var fulla när vi väl skulle starta - vi trodde det var alltför snabbt inpå och för fint svampväder för att det skulle komma någon alls... Men TACK alla ni som kom, vi hade otroligt roligt och hoppas ni också hade det! :-)

Här kommer lite bilder på vad man fick göra i lördags, det kommer fler bilder imorgon.

Marie och jag hälsar välkomna till butiken och nya tider, vi hoppas på en händelserik höst!

Här sitter Kirsi och testar Slicen, den söta lilla rosa maskinen.Katarina testade på att mista sina blommor - visst blev resultatet fint, matchade verkligen med papperen!

Denna fina kub gjorde Kirsis dotter.

Många gjorde kuben öppningsbar men man kan också tejpa igen den helt. Marie har gjort en otroligt fin kub modell större och hon stängde den så att den blev lite stadigare , jag ska försöka få tag på en bild på tills imorgon så ni får se den.

Man kan också dekorera kuben med foton och ge bort - kanske något till den som har allt förutom några fina bilder på barnbarnen...
Imorgon kommer som sagt fler bilder så kika gärna in då med!

3 kommentarer:

 1. Hej på på er goa tjejer. Tack för en fantastisk lördag med roligt pyssel, supertrevligt :-)
  Va kul att ni slagit "era påsar ihop" jag gillar ju det ni båda har i era butiker och nu kan man dessutom "klämma" på allt innan man handlar :-) Gillar kvällstiderna oxå ... LYCKA TILL !
  Vi ses imorgon, kramar anna

  SvaraRadera
 2. Hej och super tack!! Det var verkligen bra ordnat och så inspirerande!

  Tack till er underbara tjejer!
  kram Katja

  SvaraRadera
 3. Hejsan ni goa tjejer! Varmt tack för en otroligt rolig dag! Ni är ett vinnande koncept! :)))
  Go girls! :)))
  Kramelikram

  SvaraRadera