Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 30 januari 2011

Snabb LO

Gjorde en snabb Layout med för mig annorlunda färger - kul! Det är blommor och swirl från Prima, stans från Martha Stewart och papper från Glitz.

Det syns tyvärr dåligt men jag embossade hörnen på det gröngula papperet med Tim Holtz Distress Embossing Powder, hade nog bara använt det en gång tidigare och blev då lite besviken för att pulvret inte smälte ordentligt. Men sen så läste jag på om pulvret och testade igen och blev mycket överraskad - det blev en härlig ruffig känsla och perfekt om man vill göra något i Tim Holtz-stil. Jag ska absolut testa lite mer saker med detta så håll utkik här i bloggen och i butiken!

1 kommentar: