Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 15 januari 2011

Ett sedelkort

Här har jag gjort ett kort med papper från My Minds Eye, Prima-blommor samt lite rosor. Stansen är från Martha Stewart och stämpeln är från The Greeting Farm. Som vanligt syns glittret väldigt dåligt... (Allt finns i butik förutom stämpeln.)


Efter att bilderna togs så tillkom det ett papper med lite text, en hälsning till en tjej som precis tagit sjuksköterske-examen. Älskar verkligen och arbeta med papperen från den här serien, så snygga och lätta att använda till kort! :)

2 kommentarer:

 1. Ett väldigt fint och välarbetat kort!

  Det är jag som ska komma till dej tillsammans med Sindra i slutet av januari - ser fram emot det!
  Kram!/ Elisabet

  SvaraRadera
 2. Åh, tackar :)

  Jag ser också väldigt mycket fram emot ert besök, det är verkligen roligt man sitter några stycken och pysslar, pratar och skrattar! :D vi ses den 27e och jag hoppas att tågen funkar som de ska :)

  Ha det bra!

  kramar

  SvaraRadera