Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

fredag 28 januari 2011

Kurser

Är du/ni intresserade av att gå en kurs, gå in och kika på fliken Kurser här ovanför för att veta mer! Är det inget datum som passar, hör av er så ska vi nog kunna hitta ett datum för er :)

Tack ni tjejer för att ni kom i onsdags och torsdags och pysslade - det var SÅÅÅ roligt!! Mycket skratt, prat och pyssel så klart :)

Som jag skrivit tidigare, det är bara och ta med dig dina pysselsaker ner hit till butiken för att sitta och pyssla, så länge butiken är öppen så finns det plats vid det stora bordet!

Nu hoppas jag att ni får en härlig dag i solen och att vi ses!

*monica*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar