Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 23 januari 2011

Nu känner man för vår!

Har tidigare skrivit om att jag även gör kort, layouter med mera på beställning här i affären och här kommer ett riktigt blommigt kort med vårkänsla! Det är ett beställningskort som ska iväg till Norge :)

Nu när jag tänker efter så är det väldigt mycket Prima på detta kort - blommor, papper, fjärilar. Stämpeln är från Vilda och den har använts väldigt flitigt ett tag nu, den är ju så snygg och användbar :)

5 kommentarer:

 1. Förstår att du gillar den textstämpeln :)
  Fjärilarna gillar jag :)

  SvaraRadera
 2. Tack! :) som sagt tidigare, är inne i en rosa fas, mycket blommor ska det vara med ;) vi ses på torsdag tjejer!

  SvaraRadera
 3. Har du den där fina textstämpeln i butiken? *vill ha* ;)

  SvaraRadera
 4. japp, jag har en kvar :) om du vill ha den så har jag lagt undan den åt dig så får du kika mer på den när du kommer in. Kommer du och lämnar dina saker ikväll?

  SvaraRadera