Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

fredag 21 januari 2011

Drömmande Willow med blommor

Whiff of Joy´s och Vildas stämplar går väldigt bra och kombinera med varandra, här är ett exempel. Jag har använt mig av Martha Stewarts bårdstans, rosor, Distresser, Pearl Maker och Crop á dile, papperen är från My Minds Eye.  
Många kort som görs i butiken finns sen till försäljning. Man kan även göra en beställning på ett kort, layout eller liknande, det är bara och komma förbi så kan vi prata mer :)

Ha en bra fortsatt dag!
*monica*

2 kommentarer:

  1. Vilken fin variant av kort! Gillar färgkombinationen och upplägget :)

    SvaraRadera
  2. tackar sindra :) försökte mig på ett kort med romantisk stil... vissa kort tar bara så lång tid innan man tycker man får till det och detta kort var ett sånt - jisses som jag flyttade runt allting...! :)

    SvaraRadera