Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

fredag 25 mars 2011

Stafflikort med kärlekstema

Det har varit lite tyst med bilder på kort och annat dylikt från mig men nu kommer i alla fall några bilder på ett staffli-kort med kärlekstema.

Jag har använt mig av en stämpel från Whiff of Joy, Ben & Nora - New Year Couple (som för övrigt går mycket bra även som ett brudpar...), papper från Bo Bunny "a gift of love", lite nya blommor som kommit in samt Fiskars ovala skärmall.

Paret har jag målat med ProMarkers och man får väldigt gärna komma ner och testa ProMarkers-pennorna här i butiken :-)
Det var allt för mig idag! Glöm inte att du är varmt välkommen ner i butiken och sitta och pyssla, det finns ett stort bord att sprida ut sina pysselsaker på..! Nu önskar jag er en härlig helg och vi hoppas väl på sol?!

*monica*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar