Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 9 mars 2011

Öppet hus ikväll 18-21....

... och för er som inte har möjlighet att komma ner ikväll är varmt välkomna imorgon samma tid =)

Jag har haft lite bloggtrassel och därför har det inte kommit ut något nytt inlägg på några dagar! Men nu tror jag att det ska vara fixat och det kommer snart upp nya bilder på lite smått o gott..

Just nu byggs det om lite i butiken, ska försöka få ut bilder på det med så småningom, tills dess så önskar jag er en superhärlig dag i solskenet - nu känns det verkligen som om våren är på stark frammarsch! =)

Många kramar!

*monica*

4 kommentarer:

 1. Är nyfiken på ombyggnationen :) Allt under kontroll. kramar bibbi

  SvaraRadera
 2. Haha, bili, ha inte alltför höga förhoppningar bara, jag tar lite i taget... ;) Skönt och höra!!

  många kramar =)

  SvaraRadera
 3. sweeet! Kommer ner med mor och kikar sen !

  SvaraRadera
 4. Gör så millan, ni är jättevälkomna =)

  SvaraRadera