Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 5 mars 2011

g45-kort

Äntligen känns det som om våren kan vara på väg, skönt med solen och att dagarna är ljusare så mycket längre! Nu vill man rensa och fräscha upp inför våren och här i butiken händer det lite grejer - vi möblerar om och kikar på lite nytt... Så håll ögonen öppna framåt :)

Ha det så skönt i solen!

Varma hälsningar
*monica*

Kort gjort av DT-Sindra :) Detta var ett kul sätt och använda papperen från Graphic45!Blomman kommer från Prima och så även bladen, papperet och bandet.

Insidan Vilda-stämplar

1 kommentar: