Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 26 oktober 2011

Workshop på torsdag och Make ´n take på lördag

Efter succén med den första make n’ taken så fortsätter vi nu på lördag den 29 oktober med ytterligare en. Den här gången är temat ”manligt”. Då platserna är begränsade så kommer vi att köra två sittningar, en kl 11 och en kl 13.

Man behöver inte anmäla sig utan det är ”först till kvarn” som gäller. Vi kommer att göra vårt yttersta för att alla som vill ska få plats.

Make n’ taken är gratis och allt material kommer att finnas på plats. Under lördagen har vi även ett bra erbjudande på te och kaffe i lösvikt.

Glöm inte heller vår workshop i morgon torsdag den 27 oktober mellan kl 15-20. Då har de som vill möjlighet att testa de båda skärmaskinerna, Cuttlebug och Slicen. Även detta är gratis.

Varmt välkomna!

Marie och Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar