Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 12 oktober 2011

Kalender och öppettiderNu har vi äntligen fått till en kalender med öppettider för den fysiska butiken. Du hittar den här i bloggen under fliken ”öppettider”, se ovan. Just nu sträcker den sig ända fram t.o.m den sista december!

I kalendern kommer vi även fortlöpande att lägga ut alla kurser, make n’ takes, workshops mm mm, så håll utkik här för nya aktiviteter (och det kommer att vara många nya roliga aktiviteter under de närmste månaderna…!).


En nyhet är att vi kommer att ha söndagsöppet med start redan nu på söndag den 16 oktober kl 11-15.


Dessa tider är preliminära och kan förstås komma att ändras t ex pga sjukdom. Vi kommer dock att göra allt vi kan för att täcka upp för varandra vid dessa tillfällen. Alla ändringar kommer att läggas ut i kalendern. Om det sker ändringar med kort varsel så kommer det att finnas information om det i våra respektive bloggar.Missa inte heller chansen att vinna ett fint scrapbooking-paket i vår bloggcandy. Läs mer om den här.

2 kommentarer:

 1. Vilket spännande schema!
  Hoppas verkligen att vi kan få till en söndagsträff, vännen!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det hoppas jag med! Vore verkligen kul om du kunde komma ner och vi fick till lite pyssel :) Tycker också det ska bli en spännande höst/vinter, härligt att ha saker planerade..!

  Ta hand om dig Elisabet :)

  SvaraRadera