Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 20 oktober 2011

REA på dubletter i butiken

Eftersom Maries Scrapstudio och Smått o Gott numera delar lokaler så har vi fått en hel del dubbletter på halsen som vi inte har plats för... Därför tänkte vi att vi skulle bjuda er på lite mer REA,  vissa varor är det ända upp till 75% rabatt på!


Exempel på produkter vi rear är:

Pearl Maker
Embossingpulver (bl.a. i härliga juliga färger)
Glitterlim från Ranger
Gluedots

Masker
Stämplar
Halloweenkit
Rubbons
Stämpeldynor som t.ex. Distress Ink

Denna REA pågår ända till stängningsdags på lördag, skynda kom in och fynda och passa på och kom och pyssla en stund med. Vi har stansar och annat att låna om man sitter hos oss och pysslar.

Missa heller inte att vi har fått många nya varor, t.ex. stämplar från Magnolia och Crafty Individuals. Även några papper från Magnolias julkollektion och två fina papper med gammaldags bilder på, dessutom en mängd olika dies!!

Kika gärna in på Maries Scrapstudio där hon lagt ut lite bilder på en del av stämplarna, papperen och diesen som kommit.

Ha en fortsatt bra dag!

Monica och Marie

2 kommentarer:

  1. Härlig rea! Tyvärr lite för långt för mig att åka.
    Men jag tänkte komma ner på en söndag, hör av mig närmare och kollar att inte öppettiderna ändrats. Längtar efter att ses!
    Kram!

    SvaraRadera