Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 27 augusti 2011

Stort grattis....

...till Sindras dotter och svärson som gifter sig samt hennes barnbarn som ska döpas idag! Önskar er all lycka på er stora dag!

Här har jag gjort ett kort till dem med de härliga papperen från Pion.

De två hjärtan har fått Crackle Accent på sig för lite mer effekt. Skurit till en tag, stansat papperet och sen lagt på lite blommor.
Idag är det helt underbart väder, hoppas ni alla njuter av det men ändå får tid att pyssla!

Trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Vilket jättefint kort till ett brudpar!

  SvaraRadera
 2. Nu sitter jag rörd och med tårar i ögonen när jag ser det här inlägget. Tack snälla goa Monica för din fina omtanke om min kära dotra, käre svärson och älskade barnbarn.
  Så himla fint kort du gjort och i helt rätt färger också! ;))
  Stooooor kraaaaam :)))

  SvaraRadera
 3. Elisabet: tack så jättemycket :)

  Sindra: Det var så lite så, kände att jag ville göra åtminstone något för dem :)

  du har förresten ett meddelande på fb... ;)

  kramar till er

  SvaraRadera