Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 24 augusti 2011

Nytt i butiken!

Äntligen har lite nytt kommit i butiken!

Detta är bara ett litet smakprov, fler papper och varor finns nu i butiken - vi har öppet till kl 21 ikväll så passa på om du är ledig!

Fantastikt gulliga papper från Cosmo Cricket "Odds & Ends"

Echo Park - "For the Record"

Basic Grey "Oxford"

Basic Grey "OOP"

Det har även kommit in olika dies och stansar...

Glöm inte bort att man även kan lägga beställningar på dies och dylikt, bara och fråga så kollar jag upp om det är något jag kan ta hem åt dig!


Det har dessutom kommit in lite julkulor... Japp, du läste rätt! Julkulor som man kan dela av och dekorera inuti - man ska vara ute i god tid... ;-)
Som jag skrev, detta var bara ett litet smakprov. Välkommen ner till butiken och passa på ikväll och imorgon kväll då vi har öppet kl 17-21.

Vi ses!

1 kommentar: