Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 25 augusti 2011

Presentask med värmeljus

 Avlång ask fylld med värmeljus och texten Istället för en blomma. Tänkt att överlämnas till t ex värdinnan när man blir bortbjuden. Text från Vilda Stamps och papper från Glitz. Dekorerat med en jättefin rosa ros och knoppar därtill samt en bladslinga.
Allt material finns i butiken.
Detta är mitt sista inlägg hos Monica och jag tackar för förtroendet att ha fått hjälpa till under de här månaderna. Det har varit jätteroligt och inspirerande att få jobba med det material som finns i butiken, som är väl värd ett besök.
Har ni vägarna förbi, stanna då till och titta in och se bl a det fina blombordet Monica har. 

1 kommentar:

  1. Tack för att du ville vara dt hos mig ett tag, jag har fått en fin vän på kuppen :-) Det har verkligen varit inspirerande att se dina alster och fått bolla idéer med dig! Vi får ta en ny pysseldag snart igen.

    Kram på dig

    SvaraRadera