Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 7 juli 2011

Presentförpackning


5-kantig presentförpackning för t ex en flaska. Papper från Glitz. Skurit ut ett fönster och limmat fast OH-plast på insidan. Dekorerat med utstansade blommor och dekorerat med pearlmaker i mitten. Bladswirlen också utstansad. Garnband att knyta ihop med.


Satte en tags i ett av hålen, med möjlighet att skriva på baksidan. Motiv från Whiff of Joy färglagd med promaker penna. Distressat runt kanten och lagt lite glitterlim, guld, på flaskan och crystal på glaset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar