Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

tisdag 26 juli 2011

Nästa gäst-DT - - - - välkommen Alva!

Så här i semestertider så går tiden alldeles för fort, det är vi nog många som tycker... Man har så mycket man vill och måste göra men man hinner inte med riktigt! Tänk om semesterveckorna kunde vara åtta, nio dagar istället - vore så mycket bättre!

Nästa vecka börjar ännu en fantastisk duktig tjej att blogga här på smått o gott-bloggen, läs mer om Alva i hennes presentation här under och framförallt - missa inte hennes jättefina kort längre ner i inlägget! :-) Jag säger välkommen Alva och ser riktigt fram emot vad du kommer hitta på!

*

Hej!
Jag heter Alva, går i sjuan och är född i juni år 1997.
Jag älskar att pyssla och framför allt att hålla på med scrapbooking. Att pyssla, måla och liknande har jag tyckt mycket om ända sedan jag var riktigt liten.
När jag var tio år började jag med scrapbooking. Då gjorde jag bara LOs men efter nåt år upptäckte jag att man även kunde göra kort, lådor m.m.
Jag fastnade direkt för kortmakeri och har hållit på med det tills nu. 
Jag tror det var i somras förra året som jag startade min blogg.
Min inspiration får jag mest från olika bloggare, som har så bra idéer, tips och gör så himla fina grejer. Men jag får även inspiration från t ex mässor och scrapbookingbutiker.
Jag har nog ingen speciell stil men jag gillar mycket det slitna, vintage, ganska ljusa och enkla färger =)

Det ska bli jättekul att få vara gäst-DT hos Smått och Gott!!

Tror det var allt =))

//Alva

Alva har använt sig av de fantastiska papperen från Pion Design och en stämpel från Whiff of Joy.

Ett av de papperen från Pion som vi har i butiken har bokstäver, siffror och även små meningar som motiv - väldigt användbart!

På detta kort finns även band och blommor som också finns i butiken - och mer kommer att komma! Håll utkik här på bloggen, hojtar till när lite nytt kommit in :-)
Det var det från Alva idag, mer kommer på måndag. Hoppas ni får mycket tid till pyssel nu i sommar, bäst och passa på nu när vädret har varit sisådär... Ha det bra!

1 kommentar:

  1. vilket sött kort, och så sant som texten säger.
    Vldigt tänkvärt :-)

    SvaraRadera