Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

måndag 18 juli 2011

Här har Sindra gjort en fantastiskt söt liten väska, väldigt sommarfräsch eller hur! Perfekt att ta med som värdinnegåva innehållande något fint till en av sommarens grillfester.

Hon har använt sig av papper och klisterbokstäver från Glitz, stor blomma och löv från Prima samt små rosor från blombordet i butiken.

Textstämpel från Vilda, sött band i två rosa nyanser, Pearl Maker samt en av de trädekorationerna som jag hade i butiken. Tyvärr finns det bara ett fåtal kvar av dem, dock roligt att ni tyckte om dem!
Ha en fortsatt bra dag, hoppas ni hittat på något skoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar