Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 2 juli 2011

Baby shaker card

Hejsan!

Nu var det dags, mitt första inlägg här ;)

Jag har gjort ett babykort i färgerna rosa och beige. Ville testa något nytt, så det blev en liten skakbox på motivet. Jag använde gelatinblad som "fönster" men det går lika bra med annan hårdare plast. Texten "Till den nyfödde" har jag skrivit för hand.Här ser man lite tydligare hur boxen ser ut med alla små pärlor.

Alla kanter är chalkade med Distress Ink - Walnut Stain.


Motivet är färglagt med distresser. Papprerna är från Pion Design och finns att köpa i butiken. Även rosorna och spetsen är därifrån. :)


/Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar